GlazbaIzdvojeno

Učiteljice će rasplesati brodsku publiku na novitetu CMC 200 Slavonija festa – CMC partyju

Gdje god dođu Učiteljice naprave pravu zabavu, a tako će biti i na CMC 200 Slavonija festu u Slavonskom Brodu gdje će nastupiti u petak, 3. rujna u sklopu novog dijela programa – CMC partyja.

“Posebno se veselimo festivalu u Slavonskom Brodu i posebno se pripremamo te će biti pravi spektakl, od scenografije, vokalnog nastupa, pjesama i koreografije do svakog malog detalja koji čini jedan nastup kvalitetnim. Sprema se dobra zabava”, rekla je Andrea Paškvan dok je Silvia Ivić dodala da će ih uvijek radovati susret s publikom, gdje god da se festival održava, u Vodicama ili Slavonskom Brodu.

“Ovaj festival sigurno će biti jedna jako lijepa i zanimljiva ljetna priča puna odlične glazbe. Pozivam sve koji bi željeli slušati i gledati uživo Učiteljice da dođu na festival u Slavonski Brod”, istaknula je Ana Vurcer


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close