GlazbaIzdvojeno

Učiteljice će rasplesati brodsku publiku na novitetu CMC 200 Slavonija festa – CMC partyju

Gdje god dođu Učiteljice naprave pravu zabavu, a tako će biti i na CMC 200 Slavonija festu u Slavonskom Brodu gdje će nastupiti u petak, 3. rujna u sklopu novog dijela programa – CMC partyja.

“Posebno se veselimo festivalu u Slavonskom Brodu i posebno se pripremamo te će biti pravi spektakl, od scenografije, vokalnog nastupa, pjesama i koreografije do svakog malog detalja koji čini jedan nastup kvalitetnim. Sprema se dobra zabava”, rekla je Andrea Paškvan dok je Silvia Ivić dodala da će ih uvijek radovati susret s publikom, gdje god da se festival održava, u Vodicama ili Slavonskom Brodu.

“Ovaj festival sigurno će biti jedna jako lijepa i zanimljiva ljetna priča puna odlične glazbe. Pozivam sve koji bi željeli slušati i gledati uživo Učiteljice da dođu na festival u Slavonski Brod”, istaknula je Ana Vurcer

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close