DogađanjaLičko-senjska županijaHrvatskaVijestiNacionalnaPolitika

PETRY: Da, ja sam to na snimci. MILINOVIĆ: Cijeli se Gospić valja od smijeha.

KAMPANJA SE NASTAVLJA

U jeku izborne kampanje u HDZ-u Ličko-senjske županije treniraju borilačke vještine. Video je objavio 24 sata a možete ga pogledati ovdje. 

Ernest Petry, njihov čelnik, snimljen je u treningu a sve je i komentirao.

– Da, ja sam to na snimci. Bavio sam se trideset godina karateom, savateom, kick boxing i tajlandskim boksom. Dečko koji stoji nasuprot mene je rekao kako je i on u treningu, a ja sam mu pokazao neke pokrete iz kick boxinga. Znao sam da se snima i dao sam dozvolu. Izborna je kampanja u tijeku i ovo je meni jako simpatično, a ako kojim slučajem znate neke borilačke vještine mogu i vama pokazati što sve znam. Naravno ne da budete sparing partner. Ionako je u životu sve stvar samoobrane, a to sam radio tu večer – kazao je Ernest Petry za 24sata.hr, aktualni lički župan, koji u odijelu na parkingu obučava svog prijatelja.

S druge strane, Darko Milinović je komentirao:

Cijeli Gospić bruji o tome, a ovo je samo jedan u nizu incidenata koje župan radi. Znam da je bilo neku večer na parkingu snimano. Znamo da je izborna kampanja u tijeku pa je ovo još smješnije, a je li inspiracija Kung fu, Bruce Lee ili samo Smrtonosno oružje ne znam, ali se vidi iza dvojca službeni automobil, i to BMW. Nakon nedavnog otvaranja bankomata sad ljudi i još ovo gledaju. Cijeli se Gospić valja od smijeha, kazao je Darko Milinović, nekadašnji visokopozicionirani HDZ-ovac koji je također često pokazivao u kakvoj je fizičkoj formi na društvenim mrežama.

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close