Oglašavanje na Lika Clubu

Portal Lika Club je najčitaniji lički medij.


S mjesečnom prosječnom posjetom od preko 100 000 čitatelja u samom je vrhu medija s regionalnim predznakom i jedini koji prati široko područje između Rijeke, Karlovca i Zadra, a ističe se pozitivnim temama i pričama iz cijele Hrvatske i svijeta s fokusom na turizam i događanja, kao i na važne teme iz svakodnevice uključujući sport, kulturu, glazbu i tehnologiju. Osim toga na portalu se mogu pronaći brojni intervjui, istraživačke teme, te svakodnevno praćenje kako regionalnih, tako i važnijih lokalnih tema.

Portal Lika Club je i regionalni partner RTL Hrvatske, turističkog magazina The Plitvice Times i pretraživačke mreže Midas Networka, te portala Klik.hr i HRturizam.hr.

Portal ima aktivne četiri društvene mreže; Facebook stranicu LIKACLUB.eu  s 29 500 fanova, Instagram poslovni profil lika_club s 2 200 pratitelja, Twitter profil Lika_Club s 1200 pratitelja, te svakodnevno aktivnu Viber zajednicu Lika Club s gotovo 1000 članova. Svakodnevno su ažurirane i kvalitetno praćene od čitatelja.

Cijene oglašavanja na upit.

Kontakt: [email protected], 091/518-0205

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Back to top button
Close