Oglašavanje na Lika Clubu

Portal Lika Club je najčitaniji lički medij.


S mjesečnom prosječnom posjetom od preko 100 000 čitatelja u samom je vrhu medija s regionalnim predznakom i jedini koji prati široko područje između Rijeke, Karlovca i Zadra, a ističe se pozitivnim temama i pričama iz cijele Hrvatske i svijeta s fokusom na turizam i događanja, kao i na važne teme iz svakodnevice uključujući sport, kulturu, glazbu i tehnologiju. Osim toga na portalu se mogu pronaći brojni intervjui, istraživačke teme, te svakodnevno praćenje kako regionalnih, tako i važnijih lokalnih tema.

Portal Lika Club je i regionalni partner RTL Hrvatske, turističkog magazina The Plitvice Times i pretraživačke mreže Midas Networka, te portala Klik.hr i HRturizam.hr.

Portal ima aktivne četiri društvene mreže; Facebook stranicu LIKACLUB.eu  s 29 500 fanova, Instagram poslovni profil lika_club s 2 200 pratitelja, Twitter profil Lika_Club s 1200 pratitelja, te svakodnevno aktivnu Viber zajednicu Lika Club s gotovo 1000 članova. Svakodnevno su ažurirane i kvalitetno praćene od čitatelja.

Cijene oglašavanja na upit.

Kontakt: [email protected], 091/518-0205

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Back to top button
Close