DogađanjaTurizam

Probudite umjetnika u sebi na ART & FUN radionici u Otočcu!

U ORGANIZACIJI TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA OTOČCA

Ako ste se oduvijek htjeli okušati u slikarstvu, želite naučiti više o načinima slikanja, miješanju boja ili smatrate da ste za slikanje antitalent onda je ART & FUN radionica točno to što vam treba.


Turistička zajednica Grada Otočca u suradnji s obrtom za umjetničko stvaralaštvo GoldArt, vlasnice Alenke Goldner Sučić, samostalne umjetnice, slikarice i profesorice likovne kulture, organizira ART & FUN radionicu na kojoj postajete pravi umjetnik.

U nekoliko sati kreativnosti i zabave, s kistom i platnom u ruci i uz čašu ili dvije kvalitetnog vina u svakom od nas probudi se umjetnik. Prethodno slikarsko iskustvo nije potrebno, no ni ne brinite jer voditeljica Alenka osim što vas vodi korak po korak, rado uskoči sa savjetima i pomogne ispraviti svaku „krivu“ crtu.

Na ART & FUN radionici dobivate 3 do 4 sata zabave, druženja u ugodnoj atmosferi uz dobru glazbu, sve materijale potrebne za izradu slike (slikarsko platno, kistove i akrilne boje), stručno vodstvo te uživanje u čaši dobrog vina.

Osim toga, svoje nacrtano umjetničko djelo nosite kući kao uspomenu na jedno zabavno, opušteno i kreativno druženje.

Radionica će se održati u subotu 4. svibnja u maloj dvorani Gackog Pučkog Otvorenog Učilišta u Otočcu s početkom u 16:00 sati.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, no broj sudionika je ograničen stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme prijavom na mail [email protected]

 

Izvor / Foto: TZG Otočca

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close