Pravila korištenja

Pravila korištenja

Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za korisnike i odnose se na korištenje web stranice Lika Club (u vlasništvu tvrtke PRILIKA GRP d.o.o.) – www.likaclub.eu.

Korištenjem ove web stranice krajnji korisnik se slaže s propisanim uvjetima korištenja, te prihvaća korištenje web stranice Lika Club (na takav način.

Svaka distribucija, reprodukcija ili kopiranje sadržaja ove web stranice dopuštena je samo uz izričito dopuštenje vlasnika ove web stranice.

Vlasnik ove web stranice uložit će maksimalne napore i poduzeti potrebne korake kako bi osigurao da su sve prikazane informacije točne. Međutim, vlasnik ne daje nikakvo jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Korisnik potvrđuje da je pristup i korištenje sadržaja ove web stranice u potpunosti na vlastitu odgovornost.

Vlasnik web stranice Lika Club, PRILIKA GRP d.o.o., izričito isključuje odgovornost za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizaći iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja sadržaja ove web stranice, kao i za sve druge pogreške ili netočnosti sadržaja.

Web stranica Lika Club sadrži informacije i poveznice trećih strana preko kojih PRILIKA GRP d.o.o. nema kontrolu i sve takve informacije bit će prikazane i označene kao takve u sadržaju.

Kontakt za dodatne upite korisnika po pitanju je [email protected] .


 

Komentari

Komentara

Back to top button
Close