NovacKarijeraIzdvojeno

Štrok o turističkom kompleksu u Lovincu: Projekt će za Liku biti demografska i turistička renesansa

OPTIMIZAM

Danas je na N1 Televiziji nastupio Goran Štrok, investitor u Lovincu u Ličko-senjskoj županiji. Glavna tema bio je platinasti jubilej engleske kraljice, a dodirnuo je i ličku temu


Tom prigodom progovorio je i o projektu u Lovincu koji se gradi već nekoliko godina.  Više puta smo  pisali o temi, a posljednji put u siječnju bilo je problema sa financiranjem 5 milijuna eura  kad je Štrok bez obzira na probleme sa HBOR-om i financijskim praćenjem projekta izjavio:

Kako u životu nikad nisam gubio, ni u sportu ni u poslu, ni 40 godina u Engleskoj, 53 godine sam u braku, ja ću ovaj projekt izgurati makar umro na njemu”

Danas na N1 Televiziji Štrok je ustvrdio da   je to trenutno njegova najveća bolna točka, no da će se dogoditi.

Projekt će Lici stvoriti demografsku renesansu,  biti će 70 zaposlenika i oko 200 gostiju. To će biti za Liku renesansa turizma, tvrdi na N1 Štrok.

Kaže i da ima sve podrške, i bivšeg i sadašnjeg župana, kao i lokalnog stanovništva, te da imaju sve dozvole i da je problem samo financiranja zbog neočekivanog povećavanja troškova pri izgradnji zbog problematičnog jezera koje je povećalo troškove izgradnje kompleksa T-nesta.

Štrok tvrdi i da banke trenutno ne vjeruju da se takvo luksuzno noćenje u Lici može naplatiti 400€, no da vjeruje da će ih ipak uvjeriti i da će se financijska konstrukcija zatvoriti.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: N1

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close