Glazba

Sinovi pjesmom poručili: “Ostani doma i budi ratnik protiv zle korone!”

Teško nam je. Svi smo u nekom strahu i sjeti. E pa, Slavonac kad mu je teško izađe na šor i zapjeva da ga čuje svijet. Tako su se Sinovi ® odlučili protiv straha koji je zahvatio Hrvatsku i svijet boriti kako najbolje znaju, glazbom!


Treba se boriti i nešto poduzeti. Hrabrost i pozitivan stav, kao i poziv na odgovornost ono je što nam svima treba, pa je producent Ivica Sente pred dečke iznio ideju da u ovoj teškoj situaciji daju svoj doprinos i dašak pozitive pjesmom „Ostani doma (Budi ratnik protiv zle korone)“

Na melodiju svima znane izvorne pjesme “Na kraj sela”, Igor Rojka uz pomoć Ivice Sente i Maria Rakušića napisao je informativno/edukativni tekst, te uz moderni aranžman Maria Rakušića i Ivice Sente nastala je ova možemo reći pjesma za teška vremena! Za edukativni video pobrinuo se redatelj Darko Bušnja.

Kao i ostalim glazbenicima, Sinovima jako nedostaju koncerti i druženje sa publikom, ali sada je najbitnije ostati doma i slušati nadležna tijela.

Kako bi ova karantena svima bila bar malo ugodnija, Sinovi Vas pozivaju da se opustite u toplini svoga domam zajedno zapjevate ovu pjesmu i tako otjeramo virus zauvijek.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close