Tamarina filmska recenzijaKolumne

Recenzija filma CONDEMNED 2: Što je Randy Orton izvan ringa?

Condemned 1 bila je dobro ukomponirana hrpa smeća. Drugi dio nije čak ni dobro ukomponiran.


Condemned 2 je film u kojem se radnja temelji na istoj ideji kao i u prvom dijelu. Svi se pokušavaju međusobno ubiti dok se bogati klade oko toga tko će prvi ili zadnji poginuti. Jasno je da iz filmova ovakve tematike ne možemo izvući inteligentne zaplete. Nekvaliteti svega pridonosi i činjenica da je glavni glumac Randy Orton.

Grupa lovaca na glave odluči prestati s tim poslom i nastaviti život drukčije. Što znači da već na samom početku filma počnete zijevati. Naravno, kreće akcija. Vođa tima, Orton, postaje glavna meta. Ostatak njegovog tima ga lovi i pokušava ubiti. Jedan, drugi, treći… Saznaje što se događa. Cijela radnja popraćena je pretjeranim eksplozijama. Valjda da se prividno nakodnadi nedostatak, hm, svega. Potjeru prate bogatuni koji se klade oko njihovog preživljavanja. Sve se uživo prenosi dronom kojeg se sjete uništiti tek pred kraj filma. Dio prijenosa odrađen je mobitelima. Dijalozi su očajni. Pokušaji dubokoumnih razgovora zvučali su smiješno u stilu “naučili smo scenarij napamet i sad ga recitiramo”. Condemned 1 bio je još koliko toliko u redu za pogledati, ali ovo… S obzirom na to da drugi dio nije nastavak prvog, slobodno ga nemojte pogledati.

condemned

Što je dobro u filmu? Čitati ovakve komentare i Ortonova instalacija u pijesak.

Nedostaju mi dobri stari akcijski filmovi.

Foto: www.bhmpics.com, www.rottentomatoes.com

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close