GlazbaIzdvojeno

PRAVI ROCK TULUM Crvena Jabuka u petak u Gospiću!

ULAZ JE SLOBODAN

Legendarni rock sastav Crvena Jabuka u pet će nastupiti u Gospiću i sprema se pravi rock tulum uz dobro poznate hitove za sve generacije!

Koncert se odvija u sklopu GROCKS-a te počinje u 22 sata, na Trgu Stjepana Radića u Gospiću.

Zbog situacije oko korona virusa i mjera opreza GROCKS će se po prvi put održati na Trgu Stjepana Radića, a ovogodišnju Gospićku rock scenu otvara Crvena jabuka, grupa koja usrećuje generacije obožavatelja.

U subotu 18. srpnja publiku će zabavljati Jurica Pađen i Aerodrom, grupa koja je prošle godine proslavila 40 godina karijere, a čije hitove svi znamo. I za kraj GROCKS-a, u petak 31. srpnja točku na i ovogodišnjeg GROCKS-a stavit će grupe Teška industrija, rock sastav koji svojom glazbom i nastupima oduševljava više od 45 godina, još od vremena dok je u njoj pjevao Vajta, pa sve do sada, odnosno ponovnog okupljanja 2007.godine.

FOTO: Josip Durdov/LikaClub

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close