Novo vrijeme, novi LIKACLUB! Pogledajte naš potpuno novi dizajn portala

LIKACLUB

Od današnjeg jutra pred Vama je novo ruho našeg portala!


Kažu da ako se ne mijenjamo, ne rastemo.  Vođeni tom idejom odlučili smo unijeti nove promjene na naš portal. U posljednjih nekoliko mjeseci narasli smo brojem posjetitelja, ali i godinama. Iza nas je mnogo rada,  brojni projekti, zabave i neprocjenjiva poznanstva, a dalje idemo iskusniji, pametniji, još malo hrabriji i odrasli. Naš tim je sve brojniji, naše odluke su sve ozbiljnije, naše greške su sve skuplje, iz tog razloga portal je iz dana u dan sve bolji i veći.

Pred vama se nalazi dizajnom potpuno novi, ali kao i prije prvi lički nacionalni portal – LIKACLUB. Izgled se promijenio, no ono najvažnije je i dalje ostalo nepromijenjeno. I dalje smo vaš nacionalni portal za mlade koji potječe iz Like, voli i piše o svim krajevima Hrvatske i ima pozitivne namjere. Čitajte nas, podržite nas lajkom, a mi ćemo vam kao i do sada zahvaliti jedino kako znamo – kvalitetom, zanimljivošću, točnošću i zabavom, a prije svega – brdom informacija! I da, nastavljamo bez crne kronike i bez politike.

Posjećamo vas da nas možete pratiti svakog dana i na društvenim mrežama: Twitteru @Lika_Club, Instagramu lika_club i Facebooku LIKACLUB.eu.

Redakacija portala LIKACLUB


Foto: screenshot

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u