LokalnaIzdvojeno

Milinović Petryju predao ovlasti: “Županiju ostavljam u izvanrednoj financijskoj situaciji”

U Gospiću je točno u podne župan Ličko-senjske županije Darko Milinović (LiPO) ovlasti predao novoizabranom županu Ernestu Petryju (HDZ), javlja n1info.com.


Darko Milinović čestitao je Petryju na pobjedi, kao i HDZ-u i njihovim koalicijskim partnerima.

“Volja birača u svakom slučaju se mora poštivati”, rekao je Milinović. Dodao je i da je županiju zatekao s više od 13 milijuna duga, a danas je ostavlja s 14 milijuna i 700 tisuća kuna na računu.

Želim vrlo jasno reći da županiju ostavljam u, ne dobroj, nego izvanrednoj financijskoj situaciji”, rekao je bivši župan. “Županija nema nepodmirenih dospjelih obveza”, naglasio je Milinović dodajući da je županija prošlu godinu završila sa suficitom od deset milijuna kuna.

Nabrojao je mnoge svoje zasluge za razvoj županije i zamolio svoje nasljednike da ne daju nikom da govori da je Ličko-selska županija na zadnjem mjestu po BDP-u, jer “mi smo na desetom mjestu”.

U četiri godine nisam podigao nijednu jedinu dnevnicu i nisam bio ni na jednoj reprezentaciji”, zaključio je Milinović držeći bankovnu karticu koju će također predati Petryju kojemu je poželio sve najbolje: Da što prije dodatno oporavi županiju gospodarski, a kao čelnik oporbe, kaže, će mu u tom pomoći.

Više na n1info.com.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close