Sport

Povratom ambalaže pomozite najmlađim članovima RK Gospić

Da ekologija i sport idu zajedno opće je poznato. No ovoga puta sport je iskorišten za podizanje ekološke svijesti kod građana.


Naime Rukometni klub “Gospić” dogovorio je model povrata ambalaže pri čemu su osnovni ciljevi da se povratom ambalaže potakne ekološka svijest građana, a ujedno skupe financijska sredstva koja će se u obliku dresova, opreme, putovanja, kotizacija ili slično uložiti u najmlađe grupe Rukometnog kluba „Gospić“.

Akcija se provodi tako da svi koji vrate ambalažu u Konzumu u Gospiću sredstva dobivena povratom ubace u posebno uređenu kutiju kluba i time pomognu djelovanje najmlađih rukometaša.

Preporuka je da se tijekom veljače 2017. godine, zbog godišnjih odmora zaposlenika Konzuma, povrat ambalaže vrši subotom prijepodne, a od 1. ožujka 2017. godine to može biti i svakim radnim danom do 15 sati.

“Vratite ambalažu i uložite u podmladak Rukometnog kluba „Gospić“– poručuju iz RK Gospić.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-epress.hr

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close