NovacKarijeraIzdvojeno

VIDEO Ante Dabo za Lika Club ususret uvodnoj konferenciji poduzetničkog inkubatora u Novalji

Razgovarali smo s gradonačelnikom Novalje, Antom Dabom o dva nadolazeća projekta – Poduzetnički inkubator Ragan i PZ Čiponjac koji će biti predstavljeni 4. veljače u Novalji.

Projekt poduzetničkog inkubatora je sufinanciran novcem iz europskih fondova, a gradonačelnik Dabo naglasio je kako će najprije biti usmjeren prema start-up -ovcima, kojima će pružiti povoljne uvjete da imaju svoj poslovni prostor, kao i potrebnu logistiku, a objekt bi trebao biti gotov i opremljen u srpnju.

Poduzetnička zona Čiponjac, u kojoj ima najviše uslužnih djelatnosti, osim dovršavanja izgradnje komunalne infrastrukture, trebala bi biti i infrastrukturno povezana sa državnom cestom D – 106, te time olakšati poduzetnicima poslovanje i komuniciranje. Projekt je također sufinanciran iz europskih fondova, a sama zona je i proširena.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close