NovacKarijeraIzdvojeno

VIDEO Ante Dabo za Lika Club ususret uvodnoj konferenciji poduzetničkog inkubatora u Novalji

Razgovarali smo s gradonačelnikom Novalje, Antom Dabom o dva nadolazeća projekta – Poduzetnički inkubator Ragan i PZ Čiponjac koji će biti predstavljeni 4. veljače u Novalji.

Projekt poduzetničkog inkubatora je sufinanciran novcem iz europskih fondova, a gradonačelnik Dabo naglasio je kako će najprije biti usmjeren prema start-up -ovcima, kojima će pružiti povoljne uvjete da imaju svoj poslovni prostor, kao i potrebnu logistiku, a objekt bi trebao biti gotov i opremljen u srpnju.

Poduzetnička zona Čiponjac, u kojoj ima najviše uslužnih djelatnosti, osim dovršavanja izgradnje komunalne infrastrukture, trebala bi biti i infrastrukturno povezana sa državnom cestom D – 106, te time olakšati poduzetnicima poslovanje i komuniciranje. Projekt je također sufinanciran iz europskih fondova, a sama zona je i proširena.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close