Nacionalna

Predsjednik Milanović: “Želim da vam blagdanski dani budu ispunjeni mirom i radošću te da ih provedete u krugu obitelji”

ČESTITKA IZ UREDA PREDSJEDNIKA

Predsjednik Republike Zoran Milanović uputio je uskrsnu čestitku vjernicima koji Uskrs slave prema gregorijanskom kalendaru, u kojoj stoji:

Blagdan Uskrsa kršćanskim je vjernicima oduvijek vrijeme suočavanja s vlastitim odlukama, propitkivanja svojih postupaka, a s nadom i vjerom u novi početak i bolje sutra.

Izloženi velikim izazovima današnjeg svijeta i prijetnjama koje su se nadvile nad cijelo čovječanstvo, vrijeme je to i za podsjećanje na  najvažnija vjerska, ali jednako tako i svjetovna načela dobrote, istinske ljubavi prema bližnjem te poštivanja i uvažavanja. Prepoznajmo i prihvatimo ta načela kao opću poruku kako bismo složno pronašli rješenja za izazove s kojima smo danas svi suočeni, kao trajno nadahnuće za život u dostojanstvu, solidarnosti i spremnosti za pomoć drugima.

Želim da vam blagdanski dani budu ispunjeni mirom i radošću te da ih provedete u krugu obitelji.

Svim građankama i građanima koji Uskrs slave prema gregorijanskom kalendaru, želim sretan i blagoslovljen Uskrs.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Zoran Milanović / Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close