Scena

The Voice se zahuktava!

U četvrtoj emisiji ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’ devet je kandidata otišlo dalje.

Pjevački show “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” kipi od napetosti, u subotu navečer smo na HTV-u gledali pretposljednju emisiju audicija. Još samo iduće subote mentori će birati kandidate, a nakon toga slijede dvoboji u kojima će se kandidati duetima boriti za ostanak u natjecanju.

Kako smo se uvjerili večeras, mentorima je sve teže odabrati kandidate u svoje timove, no u četvrtoj emisiji ipak je izabrano njih devetero. Među njima su i zaručnici iz Rijeke, Ana Cerovac (30) i Daniel Jurišević (26).

Danielu se okrenulo dvoje mentora, a on je odlučio biti dio tima Ivana Dečaka. Anu je u svoj tim odabrao Jacques. Daniel pjeva od treće godine, a pjevački uzori su mu James LaBrie iz Dream Theatera i Nils K. Rue iz benda Pagan’s Mind. Sa zaručnicom dijeli glazbeni ukus pa oboje vole žešći metal i rock. Anin pjevački uzor je Alanis Morissette. Svi mentori okrenuli su se Eleni Stelli (30) iz Zadra. Njezin je moto “bez pjevanja ja nisam ja” pa se najviše ostvaruje pjevajući u svom bendu Dirty Harry.

Izvodimo obrade stranih jazz i blues pjesama i pjesme sličnih žanrova, no imamo i nekoliko autorskih. Uzori su mi Amy Winehouse, Ella Fitzgerald, Dinah Washington, Imelda May i Sarah Vaughan – kaže Elena. Troje mentora u svoje je timove htjelo Vladimira Maticu i Romanu Lalić Pejković. Vladimir je bio pjevač prve heavy-metal skupine na ovim prostorima, a u “The Voice” se prijavio kako bi provjerio ima li još pjevačku “žicu”, ali i da pokuša doći do suradnika s kojima bi radio na autorskim pjesmama.

Romana se pak prijavila na nagovor prijatelja i obitelji.

Od domaćih izvođača volim Vannu, Ninu Badrić, Tonyja, Jacquesa i Olivera, a od stranih Beyoncé i Whitney Houston – otkriva Romana.

Između dva mentora mogao je birati Marin Jurić Čivro, a odlučio se za Dečaka. Audiciju su također prošli Antonela Đinđić, Sven Pfeifer i Samanta Bučaj. Nakon ove audicije u timovima mentora ostalo je mjesta za još samo deset natjecatelja koji će biti izabrani iduću subotu.

Tekst/Foto: vecernji.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close