Scena

VIDEO: Pogledajte spot za duet Aleksandre Kovač i Marka Tolje

Nakon više od 20 godina karijere, kantautorica Aleksandra Kovač odlučila je snimiti svoj prvi duet, i to s hrvatskim pjevačem Markom Toljom kojeg je upoznala prošlog ljeta na festivalu u Opatiji


“Sve se dogodilo sasvim slučajno i spontano. Vraćajući se iz Opatije, znala sam da ćemo Marko i ja pjevati duet, i da će to biti sjajan spoj, ne samo zbog glasova i senzibiliteta koji nam se perfektno slažu, već i zato što sam imala ovakvu pjesmu koja budi najljepše emocije”, ispričala nam je Aleksandra. Dugo je razmišljala o duetu i znala je da to mora biti netko poseban, tko nije ograničen regionalnim žanrovima i stilovima, već da u sebi nosi svjetski zvuk. Njihova suradnja nastavit će se i nakon dueta.

“Nakon što smo snimili pjesmu i spot jedva čekam live nastupe jer u njima najviše uživam. S glazbenicima kao što je Aleksandra uvijek je najveći gušt muzicirati na bini kada kreativnosti nema kraja“, kaže Marko Tolja. Aleksandra jedva čeka da je publika u Hrvatskoj čuje uživo jer je na bini kao riba u vodi. Posljednjih petnaest godina prisutna je na hrvatskom tržištu kao autorica zapaženih pjesama u izvedbi Nine Badrić, primjerice “Poljubi me”, “Vjetrenjače”, “Vječita ljubav”, ali i za Gorana Karana, Borisa Novkovića, Ivanu Kindl, Jacquesa Houdeka i drugih. U Hrvatskoj je poznata i kao jedna od mentorica popularnog showa “X Factor”.

Više čitajte na tportal.hr


 

Foto: screenshot YouTubeČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close