Film i TVScena

VIDEO: Počela izgradnja seta za snimanje novog nastavka serijala “Ratovi zvijezda”

Dubrovnik je sjajno mjesto za snimanje filmova, stoga uopće ne čudi to da je serija “Igra prijestolja” pronašla sve što je trebala u tom povijesnom gradu, no možda jest pomalo neobično da je i najveći znanstvenofantastični spektakl odlučio iskoristiti kamene ulice za svoje setove


Čarolija filma je takva da poznata mjesta može pretvoriti u nove i egzotične lokacije. Trenutno se to događa u Dubrovniku.

“Ratovi zvijezda VIII” snimaju se u Dubrovniku. Pitamo se hoćemo li uopće prepoznati ulice tog grada u prosincu 2017., kad budemo gledali osmi nastavak znanstvenofantastičnog serijala.

Hrvatska se sada pridružila zemljama poput Tunisa, Norveške, Italije, Španjolske, Tajlanda, Kine, Švicarske i Gvatemale, u kojima su do sada snimane scene iz dosadašnjih nastavaka “Ratova zvijezda”.

Scene za “Ratove zvijezda VIII” navodno će se snimati od 9. do 16. ožujka na Stradunu, a filmaše će to navodno koštati oko pet milijuna eura.


 

Tekst: tportal.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close