VijestiTurizam

Turističke zajednice Rakovice i Plitvičkih jezera udružile se i okupile sve sadržaje u turizmu

Dvije turističke zajednice, ona iz Općine Rakovica i Općine Plitvička Jezera, ovog utorka okupile su 16 turističkih sadržaja na jednom mjestu. S područja dvije općine, ali uključeni su bili i akteri iz područja Slunja, Gospića i Otočca.

U Hotelu Jezero u utorak se okupilo više od sto gostiju koji su bili zainteresirani za međusobnu suradnju na području sjevernog dijela Ličko-senjske i južnog dijela Karlovačke županije. S obzirom da turizam i turisti ne poznaju županijske granice, tako su se i direktorice dviju turističkih zajednica Mira Špoljarić iz Rakovice i Maja Šikić iz Korenice, dogovorile za ovu zanimljivu inicijativu.

Pozvale su 16 konkretnih ponuđača sadržaja na jedno mjesto pod nazivom “Što ponuditi turistu u našem kraju?”. U Kongresnoj dvorani Nacionalnog parka Plitvička jezera okupili su se prezentatori iz raznih ustanova, tvrtki, udruga i ostalih vidova udruženja. Kroz 16 prezentacija međusobno su se upoznali s ponudama, paketima za turiste, vrstama sadržaja i mogućnostima suradnje. Osim toga, jedan od izlagača došao je i iz Bosne i Hercegovine s interesom za suradnjom s hrvatskim iznajmljivačima i turističkim sektorom. Kvalitetne prezentacije održane su o sadržajima, a nekoliko njih prezentiralo je i svoje videe kao i vrlo atraktivne fotografije.

Iz turističkih zajednica izuzetno su zadovoljni ovim okupljanjem i velikim odazivom, pogotovo jer su okupljeni bili posebno zadovoljni viđenim. Fotografije pogledajte na Facebook stranicama Plitvičke doline – Rakovica i Visit Plitvice Lakes, a za sve koji nisu mogli prisustvovati sve prezentacije će biti dostupne na web stranicama turističkih zajednica plitvickedoline.hr i discoverplitvice.com.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close