VijestiTurizam

Turističke zajednice Rakovice i Plitvičkih jezera udružile se i okupile sve sadržaje u turizmu

Dvije turističke zajednice, ona iz Općine Rakovica i Općine Plitvička Jezera, ovog utorka okupile su 16 turističkih sadržaja na jednom mjestu. S područja dvije općine, ali uključeni su bili i akteri iz područja Slunja, Gospića i Otočca.

U Hotelu Jezero u utorak se okupilo više od sto gostiju koji su bili zainteresirani za međusobnu suradnju na području sjevernog dijela Ličko-senjske i južnog dijela Karlovačke županije. S obzirom da turizam i turisti ne poznaju županijske granice, tako su se i direktorice dviju turističkih zajednica Mira Špoljarić iz Rakovice i Maja Šikić iz Korenice, dogovorile za ovu zanimljivu inicijativu.

Pozvale su 16 konkretnih ponuđača sadržaja na jedno mjesto pod nazivom “Što ponuditi turistu u našem kraju?”. U Kongresnoj dvorani Nacionalnog parka Plitvička jezera okupili su se prezentatori iz raznih ustanova, tvrtki, udruga i ostalih vidova udruženja. Kroz 16 prezentacija međusobno su se upoznali s ponudama, paketima za turiste, vrstama sadržaja i mogućnostima suradnje. Osim toga, jedan od izlagača došao je i iz Bosne i Hercegovine s interesom za suradnjom s hrvatskim iznajmljivačima i turističkim sektorom. Kvalitetne prezentacije održane su o sadržajima, a nekoliko njih prezentiralo je i svoje videe kao i vrlo atraktivne fotografije.

Iz turističkih zajednica izuzetno su zadovoljni ovim okupljanjem i velikim odazivom, pogotovo jer su okupljeni bili posebno zadovoljni viđenim. Fotografije pogledajte na Facebook stranicama Plitvičke doline – Rakovica i Visit Plitvice Lakes, a za sve koji nisu mogli prisustvovati sve prezentacije će biti dostupne na web stranicama turističkih zajednica plitvickedoline.hr i discoverplitvice.com.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close