Stefany donosi “Najbolji” singl u novome stilu!

Tena Brnad

Stefany se mnogi sjećaju iz glazbenog showa The Vioce u kojem je predstavila svoje vokalne sposobnosti.


Ova dvadesetjednogodišnja studentica ekonomije iz Krika, sa završenom osnovnom i srednjom glazbenom školom, nije stala nakon showa već se ozbiljno prihvatila izvođačke karijere te objavila tri singla: “Znam te”, “Ti, još uvijek” i “Zaustavi taj dan”.

Iako smo je upoznali kroz zvuk pop balada, Stefany je odlučila napraviti stilski zaokret u moderni elektro pop i odvažno krenuti drugačijim glazbenim stilom u kakvom je do sada nismo imali prilike čuti.

“Najbolji” je naslov njezine nove pjesme za koju glazbu potpisuje Ines Prajo, stihove Arijana Kunštek, a aranžman Ivan Popeskić.

“Pjesma govori o ljubavi, ali i o izazovima novoga, modernoga svijeta i vremena u kojem svi moramo biti izvrsni i najbolji bez obzira na intimni život pojedinca i probleme koje mu izazovi predstavljaju”, rekla je Stefany o novoj pjesmi te dodala: „Ovaj četvrti singl je stilski drugačiji od mojih dosadašnjih pjesama. Pomaknuli smo se u zvuku i produkciji, uveli kombinaciju elektronskog i live zvuka jer nas vesele izazovi. I dalje ću nastaviti ovim modernijim glazbenim pristupom u kojem sam se potpuno pronašla”, rekla je Stefany.

Režiju spota, komplementarnog s modernom produkcijom pjesme, potpisuje provjereni redatelj Dario Lepoglavec.


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u