Scena

Stefany donosi “Najbolji” singl u novome stilu!

Stefany se mnogi sjećaju iz glazbenog showa The Vioce u kojem je predstavila svoje vokalne sposobnosti.


Ova dvadesetjednogodišnja studentica ekonomije iz Krika, sa završenom osnovnom i srednjom glazbenom školom, nije stala nakon showa već se ozbiljno prihvatila izvođačke karijere te objavila tri singla: “Znam te”, “Ti, još uvijek” i “Zaustavi taj dan”.

Iako smo je upoznali kroz zvuk pop balada, Stefany je odlučila napraviti stilski zaokret u moderni elektro pop i odvažno krenuti drugačijim glazbenim stilom u kakvom je do sada nismo imali prilike čuti.

“Najbolji” je naslov njezine nove pjesme za koju glazbu potpisuje Ines Prajo, stihove Arijana Kunštek, a aranžman Ivan Popeskić.

“Pjesma govori o ljubavi, ali i o izazovima novoga, modernoga svijeta i vremena u kojem svi moramo biti izvrsni i najbolji bez obzira na intimni život pojedinca i probleme koje mu izazovi predstavljaju”, rekla je Stefany o novoj pjesmi te dodala: „Ovaj četvrti singl je stilski drugačiji od mojih dosadašnjih pjesama. Pomaknuli smo se u zvuku i produkciji, uveli kombinaciju elektronskog i live zvuka jer nas vesele izazovi. I dalje ću nastaviti ovim modernijim glazbenim pristupom u kojem sam se potpuno pronašla”, rekla je Stefany.

Režiju spota, komplementarnog s modernom produkcijom pjesme, potpisuje provjereni redatelj Dario Lepoglavec.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close