KontinentalniTurizamIzdvojeno

STAZAMA VUKA, RISA I MEDVJEDA Otvorenje triju pješačkih staza Baraćevih špilja

NOVA TURISTIČKA ATRAKCIJA

U petak 31. srpnja u 11 sati u lokalitetu Baraćevih špilja na području općine Rakovica biti će otvorene tri novouređene i trasirane poučno-rekreativne pješačke staze koje su svoja imena dobile po velikim zvijerima koje ovdje obitavaju.

Staze imena Vučja, Risja i Medvjeđa ponudit će novo iskustvo za sve šetače, rekreativce i ljubitelje prirode kojih kroz Baraćeve špilje godišnje prođe na desetke tisuća. Staze se nalaze u zaštićenom području, a na njima se može provesti od 20 minuta pa do 3 sata ugodne šetnje listopadnom šumom i travnjacima, prateći stope divljih životinja.

Uz pješačke table i markacije osmišljene su i digitalne karte za jednostavno preuzimanje na mobitel.
Ovo je još jedna turistička atrakcija plitvičkog kraja čime lokalitet Baraćevih špilja koji godišnje posjete brojni turisti iz cijelog svijeta, postaje jedinstveno izletničko odredište.

Gosti uvijek traže dodatne sadržaje kako bi produžili svoj boravak, a ovo je jedan od njih i predviđa se da će već ove godine novim poučnim stazama već ove godine proći na desetine tisuća ljudi.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close