Ličko-senjska županijaVijestiSport

Špehar se ograđuje od Milinovića: Krenule su priče da smo nečiji igrači, dužan sam reagirati

VRUĆE NAKON POSJETA ŽUPANU

Darko Milinović 16. travnja u uredu županije ugostio je Atletski klub Plitvice, a danas je stigla i prva javna reakcija nakon posjeta, i to od predsjednika Atletskog kluba Plitvice Leopolda Špehara


Samo desetak dana nakon formalnog sastanka u Županiji, Leopold Špehar na svom Facebook profilu objavio je priopćenje za javnost u kojem se ograđuje od političke pripadnosti, te tvrdi da su ga zvale mnoge stranke i da je čak imao poziv da bude nositelj liste u Općini Plitvička jezera.

U oštrom priopćenja proziva sve koji ga svrstavaju u neku političku opciju, pritom misleći i na Milinovićevu koja je bila poticaj za objavu, a na kraju zaključuje i kako su se neki prodali politici za sitne interese. Nije točno naveo na koga misli.

Milinović na ovo još nije reagirao.

Priopćenje prenosimo u cjelosti u nastavku.

Nakon posjeta nas iz AK Plitvice županu Darku Milinoviću krenule su razne priče da smo mi nečiji igrači te svašta nešto i dužan sam reagirati jer ne želim dopustiti svakom da umanjuje naš doprinos zajednici u kojoj živimo. Svi znate koliko truda, rada i neprospavanih sati se provelo da bi se svakom ološu dopustilo isto komentirati.
Ovom prilikom svim mojim pratiteljima, prijateljima i ostalima poručujem da nikad nisam bio pripadnik niti jedne političke stranke niti me to iskreno privlači, vjerujem da se isto lako može provjeriti.
Za ove lokalne izbore sam osobno imao pozive brojnih opcija i nuđene su mi lijepe pozicije, a jedna lista me vidjela i kao nositelja liste za načelnika ali sam to odbio. Podržavam svaku mladu osobu koja se odluči učlaniti u neku stranku, te svojim zalaganjem raditi na dobrobiti zajednice, ali trenutno imam druge planove i želim se posvetiti istima. Meni su na prvom mjestu moja obitelj, moji prijatelji i naš klub te ću se nastaviti zalagati za iste u idućim godinama, odnosno koliko mi traje mandat predsjednika u klubu.
Ne želim dopustiti nekim ološima ovog društva da spominju moje ime u kontekstu doprinosa nekim strankama niti pojedincima, niti se istim mislim opravdavati. Smatram da politika ne bi trebala imati mjesta u sportu i iz istog razloga mi je žao jer su se neki kolege iz sporta prodali za sitne interese. Za kraj, svatko glasa prema svojoj savjesti, ali mene ne spominjite u svojim planovima jer nisam nečiji potrčko, te sve iduće takve priče smatram klevetom.
U svoje osobno ime
Leopold Špehar

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close