Spavajte za samo 1 dolar s “Tinderom za putovanja”

Jozefina Šarić

Aplikacija se reklamira kao „Tinder za putovanja“, a korisnici mogu pomoću nje mijenjati svoj dom s nekim drugim na par dana za simboličnu cijenu od 1 dolara po noćenju, piše Pun kufer


James Asquith upisao se u Guinnesovu knjigu rekorda kao najmlađa osoba koja je posjetila sve države svijeta. Na svojim je putovanjima očito mnogo kombinirao i smišljao, te se sjetio kako olakšati ljudima putovanje svijetom.

Naime, James je napravio aplikaciju „Holiday Swap“, koja je opisana kao pomoć pri snižavanju ukupne cijene putovanja. Aplikacija se reklamira kao „Tinder za putovanja“, a korisnici mogu pomoću nje mijenjati svoj dom s nekim drugim na par dana za simboličnu cijenu od 1 dolara po noćenju.

Putnici mogu koristiti aplikaciju kako bi sebi zanimljive nekretnine „zabilježili“, a s vlasnicima se potom naknadno dogovore kad bi zanijenili svoje domove. „Milenijska generacija je budućnost, a njeni pripadnici žele više za manje novca. S napretkom tehnologije gradimo pravu svjetsku turističku zajednicu i koristimo sve što imamo na raspolaganju kako bismo istražili svijet“ – izjavio je tvorac aplikacije.

Pročitajte više na Pun kufer

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: unsplash

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u