VijestiTech

Spavajte za samo 1 dolar s “Tinderom za putovanja”

Aplikacija se reklamira kao „Tinder za putovanja“, a korisnici mogu pomoću nje mijenjati svoj dom s nekim drugim na par dana za simboličnu cijenu od 1 dolara po noćenju, piše Pun kufer


James Asquith upisao se u Guinnesovu knjigu rekorda kao najmlađa osoba koja je posjetila sve države svijeta. Na svojim je putovanjima očito mnogo kombinirao i smišljao, te se sjetio kako olakšati ljudima putovanje svijetom.

Naime, James je napravio aplikaciju „Holiday Swap“, koja je opisana kao pomoć pri snižavanju ukupne cijene putovanja. Aplikacija se reklamira kao „Tinder za putovanja“, a korisnici mogu pomoću nje mijenjati svoj dom s nekim drugim na par dana za simboličnu cijenu od 1 dolara po noćenju.

Putnici mogu koristiti aplikaciju kako bi sebi zanimljive nekretnine „zabilježili“, a s vlasnicima se potom naknadno dogovore kad bi zanijenili svoje domove. „Milenijska generacija je budućnost, a njeni pripadnici žele više za manje novca. S napretkom tehnologije gradimo pravu svjetsku turističku zajednicu i koristimo sve što imamo na raspolaganju kako bismo istražili svijet“ – izjavio je tvorac aplikacije.

Pročitajte više na Pun kufer

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close