AutomotoVijesti

ŠALJU PORUKU KRIJUMČARIMA Carinici u akciji uništili Ferrari i druge skupocjene stvari

Umjesto da ga prodaju, od Ferrarija koji su zaplijenili filipinski carinici buldožerom su napravili ‘palačinku’, piše 24 sata.


I dok su sami radnici u nevjerici promatrali komadiće ostataka skupocjenog automobila, državni birokrati zadovoljno su popisivali kako je sve učinjeno prema propisima. Carinski povjerenik Rey Leonardo Guerrero i Jesus Melchor Quitain, službenik Ureda specijalnog pomoćnika predsjednika, izrazili su svoje zadovoljstvo učinjenim.

Plavi Ferrari pronašli su 13. svibnja u luci Manila. Nije imao sve dijelove jer su krijumčari smatrali da će ga tako lakše prevesti preko granice. Carinici su ga proglasili napuštenim te ga oduzeli.

Osim Ferrarija, u velikoj akciji uništili su i druge vrijedne stvari, među kojima je bilo najviše cigareta te strojeva za njihovu izradu. Smatraju da su poslali dovoljno veliko upozorenje krijumčarima.

Neki su nas kritizirali da smo sve to trebali prodati kako bi država zaradila neki prihod, ali po našim istraživanjima ovako smo poslali veću poruka krijumčarima – objasnila je Vincenta Maronilla, pomoćnica carinskog povjerenika.

Donosi 24 sata.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close