Tamarina filmska recenzijaKolumne

Recenzija filma TENGO GANAS DE TI: Volim te! Ali ću te uništiti. Ali volim te.

Tengo ganas de ti nastavak je filma Tres metros sobre el cielo. Koncept priče ostao je isti, ali sadržaj je apsolutno drukčiji.


Tengo ganas de ti španjolski je film čija se priča nadovezuje na recenziju od prošlog tjedna. Ako ste pogledali Tres metros, super. Ako niste, a zanima vas ovaj nastavak, pogledajte. Ili barem pročitajte o čemu je riječ. Hugo je napustio Španjolsku nakon svih tragedija koje su ga pogodile. Nakon što je odlučio vratiti se kući, uspomene su ga počele pratiti. Stara reputacija nije nestala, a našao je iste ljude. Međutim, svi su bili drukčiji. Pogođeni svim događajima iz prošlosti, svatko je pronašao svoj način bježanja i prelaženja preko žalosti i grižnje savjesti. Ono što je Huga odvlačilo od razmišljanja o posljedicama njegovih grešaka, bila je Gin koju je upoznao na njegov specifičan način.

tengo ganas de ti

Tengo ganas de ti nije intrigantan koliko i 3MSC, ali dovoljno je zabavan. Najveći problem je nedostatak kemije između Gin i Huga. U prvom nastavku bilo je napeto što su Hugo i Babi skroz drukčiji, ali su se nekako pronašli. Ovdje imamo situaciju gdje se glavni likovi ne pronalaze, ali su isti. Oboje su avanturisti i karakterno se podudaraju. Ali svejedno nedostaje ono nešto. Radnja filma ide u nekom novom smjeru, ali ishod je isti. Opet se zaljubio i sve krivo napravio. Uz masu popratnih detalja, dobijete dramatičnu radnju s elementima romantike.

Hugova uloga je jača jer je prikazan kao zreliji. Kvalitetnija gluma ostavila je bolji dojam. Gin je vrckasta, ali njezino ponašanje na momente djeluje kao forsiranje. Babi je bila neprimjetna. Odradila je ulogu tehnički, u skladu sa scenarijem. Katina izgleda kao da ne glumi uopće. Temeljem njezine uloge, rekla bih da je takva i u stvarnom životu. Svima raspoloženje varira između neosjetljivog i preosjetljivog. Cijela priča, zapravo.

Tengo ganas de ti prolijeva naivnost zakamufliranu u emocije. Wannabe romantika naglašena do te mjere da prelazi u forsiranje.

Ali, cure! Da je Hugo zgodan, je! Da će vam se svidjeti dijelovi filma, hoće! Da će vam kožne jakne i motori postati draži, da!

Dečki, ovo je španjolska verzija Twilighta.

Foto: dehparadox.es, www.cinedor.esČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close