HrvatskaVijesti

Rade Šerbedžija priprema se za svoj virtualni koncert

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor band u pripremama su za svoj prvi hrvatski virtualni koncert.


Zakazan je za 9. travnja, a Rade Šerbedžija složio je listu hitova koje će tom prilikom izvesti. Među dobro znanim hitovima publika će imati prilike prvi put čuti i pjesme s Šerbedžijinog aktualnog studijskog albuma “Ne okreći, se sine”. Godina u kojoj smo priželjkivali povratak koncerata uživo i dalje je neumoljiva tako da mnogim glazbenicima ne preostaje ništa drugo već svirati za publiku online.

“Prvi virtualni koncert imao sam prošle godine i bio je naručen od jedne crnogorske televizije. Napravio sam ga u blizu svoje kuće u Barbarigi, a moja publika uživo bila je moja obitelj, žena, djeca i unuci. Novi virtualni koncert koji spremam bit će ipak drugačiji. Osmislili smo scenografiju koju ćemo smjestiti u Croatia Records Studio i pokušat ćemo atmosferom i pjesmom ući u domove publike. Iako mi je jako bitan taj kontakt s publikom jer se njoj obraćam, pjevam i pričam, zbog svih epidemioloških mjera publika će ovog puta biti kamermani i moji gosti”, rekao je Šerbedžija.

Gosti Šerbedžijinog virtualnog koncerta bit će naša diva Gabi Novak i najbolji jazz pijanista Matija Dedić s kojima je ostvario suradnju i na albumu u pjesmi “Otkako te ne volim”, glumica i pjevačica Maja Posavec i poznati glumac, Goran Bogdan koji glumi u Šerbedžijinom aktualnom singlu “Govorila je tako tiho, tiho, tiho…”. Uz sjajne glazbenike koji čine Zapadni kolodvor band: Mario Igrec, Antun Stašić, Ranko Purić Cambi, Marjan Krajna i Dario Hleb, Rade Šerbedžija nesumnjivo će pokazati svoje scensko iskustvo i odabranim pjesmama oduševiti publiku cijelog svijeta.

A pjesme će biti i nove i stare. 

“Uvijek se sjetim što mi je moj dragi Kemo rekao kad sam bio gost na njegovom koncertu. Otpjevao sam svoju novu pjesmu na gitari, on me pogledao u čudu, odmaknuo se od mikrofona da publika ne čuje te mi rekao kako je nova pjesma dobra samo onda kad postane stara. Veselim se, eto tome, što će i moje nove pjesme uskoro postati stare. “, dodao je Šerbedžija. 

Ulaznice za virtualni koncert Ne okreći se sine, Rade Šerbedžija & Zapadni kolodvor band mogu se kupiti preko sustava entrio.hr po cijeni od 80 kuna do 7. travnja te 100 kuna od 7. do 9. travnja. 


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close