Zdravlje

Prirodni sok od mrkve

Ann Cameron počela je svaki dan ispijati sok od mrkve ravnomjerno ga raspodjeljujući tijekom dana u borbi protiv raka


Ann Cameron autorica je brojnih knjiga za djecu, no u ovoj priči ona je glavni lik.

I postala je još poznatija nakon što je oboljela od raka debelog crijeva.Podvrgnula se operaciji u lipnju 2012. godine kada je bolest ušla u treći stadij. Nije to bio njen prvi susret s ovom okrutnom bolešću. Njen suprug umro je 2005. godine od raka pluća unatoč kemoterapijama.Ann je odbila ići istim putem kao i on te je kemoterapiju odbila.

Svoju priču ispričala je na blogu Chris beats cancer (Chris je pobijedio rak) na kojem svoje priče pričaju osobe koje su tražile/pronašlealternativne načine liječenja raka.

“U lipnju 2012. godine bila sam podvrgnuta operaciji zbog raka debelog crijeva, a nakon toga odbila sam liječenje kemoterapijom. Svaki dan osjećala sam se sve bolje, ali nakon šest mjeseci kontrolne pretrage pokazale su da se rak proširio na pluća, a rak debelog crijeva ušao je u četvrti stadij,” ispričala je Cameron.

Tvrdi kako se posvetila temeljitom istraživanju i naišla na priču o Ralphu Coleu koji je obolio od raka kože sa 26 godina, a prema njegovoj priči, izliječio ga je konzumirajući svakodnevno sok spravljen od 2,5 kilograma mrkve.

Odlučila je slijediti njegove stope i počela je svaki dan ispijati sok od mrkve ravnomjerno ga raspodjeljujući tijekom dana.

Kako tvrdi, nakon osam tjedana liječničke pretrage pokazale su da se rak prestao širiti, tumori su se počeli smanjivati, kao i otok na limfnim žlijezdama.

Nakon četiri mjeseca žlijezde su se vratile u normalno stanje i rak se nastavio povlačiti.

Nakon osam mjeseci, kompjutorizirana tomografija pokazala je da je rak nestao.

Tajna je, navodno, u tome što sok od mrkve obiluje masnim alkoholom i prirodnim pesticidom antitumorskih svojstava, a karoten iz mrkve djeluje preventivno na stvaranje stanica tumora.

Ann Cameron nakon svog iskustva napisala je i knjigu Curing cancer with carrots koja se može kupiti na Amazonu.


 

Izvor: večernji.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close