Grad Zagreb

Premijer Orešković posjetio Gospić i Liku

Predsjednik Vlade, Ličanin po porijeklu, Tihomir Orešković boravio je u prvom radnom posjetu Ličko-senjskoj županiji. Osim što se sastao s ličko-senjskim županom Milanom Kolićem Orešković je obišao i ribogojilište u Sincu, OPG Alenke Ćaćić u Ličkom Osiku nedaleko Gospića, te poljoprivredno zemljište u Ribniku na kojemu je u tijeku razminiranje.

U Gospiću je dao kratku izjavu medijima u kojoj je istakao da on nije u kampanji.

„Raditi ću do zadnjeg dana. Zato sam došao i u Liku kako bih vidio što se može pokrenuti i gdje bi se moglo investirati. Često čujemo da mladi odlaze,ali danas sam čuo da i nije tako. Mladi se sele u grad kao svugdje u svijetu,ali i ostaju pa treba vidjeti kako ih stimulirati“.

TIMFUM2
Na pitanje jeli kampanja koja počinje prljava, Orešković je rekao da se nada da neće biti prepucavanja koja dijele na ustaše i partizane. On očekuje da će ta prepucavanja prestati i da će se krenuti s debatama oko konkretnih sadržaja.

„Svi bi voljeli vidjeti koji političar i stranka nude konkretno što će nam svima dati bolju budućnost“. Prokomentirao je Orešković i svoju suradnju s Karamarkom i Petrovom i , kaže, sam sam vidio da je Petrov čovjek koji ima ideje. Ja poštujem i MOST i HDZ, ali moje iskustvo je bilo da sam s MOST-om i Petrovom imao konkretne rasprave. Na kraju će građani prepoznati onoga tko će nuditi pozitivne ideje i solucije“- kaže Orešković. Domaćin prijema, ličko-senjski župan Milan Kolić smatra da Orešković sa svojim znanjem, iskustvom i poznanstvima u svijetu može pomoći kroz poticanje programa koje ova županija ima.

„Uvjeren sam da će Ličanin porijeklom iskoristiti mogućnosti koje ima za lobiranje naših projekata koji su spremni za aplikaciju kroz EU,ali i investitora u županiju kroz turizam i poljoprivredu“- govori Kolić.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Milan Tomašević

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close