AutomotoTechIzdvojeno

Poznat Teslin električni rally ove godine zaobilazi Gospić ali obilazi cijelu Hrvatsku

NIŠTA OD POSJETE

Luksuzna karavana električnih automobila koja je dosad posjećivala Gospić i Smiljan i poklanjala mu na stotine tisuća kuna vrijedne besplatne reklame, ove godine odlučila je zaobići Teslino mjesto rođenja zbog lošeg iskustva s lokalnom zajednicom.

Sve je to rezultat teme o kojoj smo pisali, kad su iz MC Nikola Tesla molili da im se ukloni punjač za električne automobile. Teslina lička ustanova ali i grad, nisu znali kako je punionica tamo postavljena i zašto, jer se sve događalo u vrijeme HDZ-ove vlasti.

Javnost je bila zgrožena tim potezom, a organizator Nikola Tesla EV Rally-ja ove je godine zbog svih neugodnosti s Likom odlučio potpuno zaobići i Gospić i Smiljan. Kontaktirali smo organizatora Kolovrata i samo je kratko zaključio da ove godine ne dolaze u Liku i da se zna zašto.

Nikola Tesla EV Rally ove godine obilazi Crikvenicu, Rovinj, Opatiju, Split, Trogir, Zadar, Šibenik, NP, Krku, i brojne druge. Sve informacije o ovom svjetskom rallyju koji ima podršku HTZ-a, Grada Zadra, HRT-a, MUP-a, Centra za vozila Hrvatske, Istarske turističke zajednice, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Ureda predsjednika RH i brojnih drugih, pronađite na službenoj Facebook stranici kao i web stranici OVDJE. 

 


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close