VijestiScena

POSTOLAR TRIPPER rasprodao zagrebački KSET i poziva na dodatni koncert

Točno sedam dana pred najavljeni koncert u zagrebačkom KSET-u zadarska koncertna atrakcija Postolar Tripper objavljuje da ulaznica za koncert u petak više nema u prodaji. Zbog iznimno velikog interesa jedini logičan potez bio je otvoriti još jedan koncertni dan i to u subotu, 20. prosinca. Dečki iz benda najavljuju dva vatrena dana u kultnom klubu, a isto tako napominju kako im je rasprodani koncert sedam dana prije naljepši poklon za praznike. Ulaznice za dodatni koncert možete pronaći u pretprodaji već od danas od 15 sati po cijeni od 40 kn u Dirty old shopu (Tratinska 18) i KSET-u (Unska 3). Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 60 kn. Broj ulaznica kao i za prvi koncert je strogo ograničen (300 komada).

Postolare osim na dvodnevnom izletu u Zagrebu u živo možete pogledati 26.12. u Puli i 31.12. na novogodišnjem dočeku u Zadru.

Postolar Tripper su: Davor Valčić (vocal), Darko Predragović – Dabi (vocal), Renato Babić (gitara), Pave Ruić (bass gitara),Ivan Bačinić (perkusije), Dinko Habuš (truba) i Goran Šućurović – Macko (bubnjevi) Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici grupe: www.postolar-tripper.com

Tekst: CR

Foto: FIlip Brale


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close