VijestiScena

POSAO Traži se ravnatelj Nacionalnog parka Plitvička jezera

Upravno vijeće Javne ustanove „Nacionalni park Plitvička jezera“ raspisalo je javni natječaj za izbor ravnatelja/ravnateljice Javne Ustanove Nacionalni park Plitvička jezera.

Kandidati koji se žele prijaviti na natječaj moraju imati završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij iz područja prirodnih, biotehničkih, biomedicinskih, tehničkih i društvenih područja, te najmanje 5 godina radnog iskustva u struci.

Ravnatelja/ravnateljicu imenuje ministar zaštite okoliša i prirode na mandat od četiri godine. Rok za podnošenje prijave je 8 dana od objave natječaja. Detalje o prijavi možete pogledati na web stranici Nacionalnog parka.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: np-plitvicka-jezera.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close