VijestiScena

Petra Oreč predstavlja prvi solo singl “Daleko”

Prvo smo je upoznali kao fenomenalan vokal zagrebačke grupe Vindon Havin, potom je njezino pjevačko umijeće prepoznala i grupa Boa s kojom je pozornicu dijelila zadnje tri godine, a sada nam se predstavlja u jednom drugačijem izdanju.


Petra Oreč “je solo” i super joj stoji! Naime, predstavlja nam svoj prvi solo singl “Daleko”, pjesmu koju je radila zajedno s prijateljem i gitaristom Vindon Havina i Boe, Lukom Banićem, a koja najavljuje njezin prvi studijski album. Mix i mastering pjesme radio je producent Oli Nova.

“Nadam se da će se pjesma ‘Daleko’ svidjeti slušateljima i da će im se u konačnici svidjeti ostatak albuma koji smo pripremali unazad pola godine. Svaka od pjesama koju smo napravili do sada veže me uz neku situaciju i predstavlja mene, bez glazbenog kompromisa, a album u konačnici ima svoju priču pa je tako ‘Daleko’ za mene prva stranica te priče”, kaže prelijepa i multitalentirana Petra.

Osim glazbe u umjetničkim krugovima poznata je i kao grafički dizajner i vlasnica marketinške agencije te je zbog svojih dizajnerskih angažmana nominirana dva puta za Porin u kategoriji Najbolje likovno oblikovanje (grupa Boa). Glavne konce drži i u genijalnom video spotu kojeg je režirao još jedan sjajan umjetnik Paolo Gentilini.

“Paolo je iznimno drag i talentiran mladi redatelj s hrpom odličnih ideja te mu ovim putem zaista zahvaljujem što je izdržao naše ludilo i napravio odličan spot koji smo snimali u Rovinju”, ističe Petra koja se i sama bavila snimanjem spotova, počevši za svoj bend Vindon Havin a nakon toga i za druge (Boa, Darko Rundek itd.)

Kako je i u Vindon Havinu i grupi Boa suvereno vladala pozornicom, sigurni smo kako će to raditi i na novom glazbenom putu.

https://www.youtube.com/watch?v=HL7HmoKZVIM

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close