Scena

Ove godine održava se jedanaesta po redu FRKA

Na Akademiji dramske umjetnosti ove se godine, od 17. do 19. travnja, održava jedanaesta po redu FRKA – Filmska revija Kazališne akademije


Radi se o reviji studentskih filmova koji su nastali u Akademijinoj produkciji, a ovaj se studentski filmski festival održava bienalno, izmjenjujući se s KRADU-om – Kazališnom revijom Akademije dramske umjetnosti.

FRKA je projekt u kojem sudjeluju studenti svih studija Akademije, ali i šira akademska zajednica te je zasad najavljena suradnja sa Studijem dizajna Arhitektonskog fakulteta čiji studenti potpisuju vizualni identitet.

U tri festivalska dana moći će se pogledati čak sedamdesetak filmova, a program će uskoro biti dostupan na stranici Revije frka.adu.hr.


 

Tekst: tportal

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close