Scena

Ove godine održava se jedanaesta po redu FRKA

Na Akademiji dramske umjetnosti ove se godine, od 17. do 19. travnja, održava jedanaesta po redu FRKA – Filmska revija Kazališne akademije


Radi se o reviji studentskih filmova koji su nastali u Akademijinoj produkciji, a ovaj se studentski filmski festival održava bienalno, izmjenjujući se s KRADU-om – Kazališnom revijom Akademije dramske umjetnosti.

FRKA je projekt u kojem sudjeluju studenti svih studija Akademije, ali i šira akademska zajednica te je zasad najavljena suradnja sa Studijem dizajna Arhitektonskog fakulteta čiji studenti potpisuju vizualni identitet.

U tri festivalska dana moći će se pogledati čak sedamdesetak filmova, a program će uskoro biti dostupan na stranici Revije frka.adu.hr.


 

Tekst: tportal


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close