Scena

Oris kuća arhitekture otvara galeriju i restoran u centru Zagreba

 Oris kuća arhitekture otvara vrata novouređenog prostora na adresi Kralja Držislava 3 u Zagrebu namijenjenog promociji arhitekture, dizajna, umjetnosti, kulture, susreta i druženja stručne i poslovne javnosti, studenata i svih zainteresiranih građana.


Na više od 600 m2atraktivnog prostora, Oris kuća arhitekture nudi galerijski prostor, multimedijalnu dvoranu sa 150 sjedećih mjesta, kutak za čitatelje, uredski prostorredakcije časopisa i portala Oris teklub restoran Voncimer.

Multimedijalna dvorana / galerijski prostor namijenjena je organizaciji stručnih predavanja, seminara, konferencija, promocijskih aktivnosti, umjetničkih i kulturnih događanja.

Osim vlastite naklade, kutak za čitatelje nudi svim dosadašnjim i budućim ljubiteljima tiskane građe preko 150 vrsta stranih i domaćih časopisa i velik broj monografija iz područja arhitekture, dizajna, urbanizma, umjetnosti i kulture.

Posjetitelji Oris kuće arhitekture imat će priliku razgledati izložbu autorskih radova koji su tijekom petnaest godina obogatili Oris priču te prolistati čak dva kataloga: katalog izložbe autorskih djela te katalog donatora stolaca, također naših dragih prijatelja koji su za potrebe otvorenja klub restorana Voncimer donirali stolac.


Foto: Licencirane fotografije Oris , Autor:Oris
Tekst: Tportal

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close