Moda

Odjeća koju moramo kupovati za broj veću ili manju

Svi znamo da se određena odjeća zbog svog sastava skuplja u pranju i tijekom sušenja ili pak širi tijekom nošenja. Zbog toga bismo trebali biti oprezni kod njihove kupovine i odlučiti se za broj veće ili pak manje modele. U nastavku pročitajte na koje odjevne komade morate obratiti pažnju


ODJEĆA KOJA SE SKUPLJA ( i zato kupujte komade za broj veće)

1. T-shirt. Obične majice s velikim udjelom pamuka ‘žrtve’ su skupljanja, a i one s primjesama poliestera također iz perilice izlaze ‘manje’.

2. Majice s kragnom. Često se nakon pranja i sušenja skupe upravo u području kragne pa ih više ne možemo zakopčati ili jednostavno izgledaju čudno na tom području.

3. Vunena odjeća. Vunena vlakna također se smanjuju u doticaju s vodom ili tijekom kemijskog čišćenja, stoga birajte modele broj veće koji će vam ujedno biti i puno udobniji.

Pročitajte više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close