SportLifestyleTurizam

OD GACKE DO BALATONA Avanturisti iz Otočca krenuli biciklima na put do Mađarske!

Jutros u 7 sati dvojica avanturista iz Otočca, Milan Krznarić i Stipe Piršljin, krenuli su na još jednu od svojih avantura.


Ovaj put je riječ o višednevnoj avanturi koja zahtjeva dovoljno fizičke i psihičke snage, ljubavi prema biciklizmu i  ponajviše volje. Odluka je pala na pedaliranje biciklima iz njihovog rodnog grada Otočca do – Mađarske.

Put će trajati šest dana, a odredište je grad Kestel, jedan od najpoznatijih turističkih gradova u Mađarskoj. Kestel je smješten na Balatonu, najvećem jezeru u središnjoj Europi. Površina jezera iznosi 592 km2, s dužinom od 77 km i širinom od 4 do 14 kilometara.

Kao što se žitelji Gacke mogu dičiti rijekom Gackom koja im je od izuzetne važnosti za život i turizam, tako se i Mađari mogu ponositi Balatonom, jednoj od turistički najposjećenijih destinacija u Mađarskoj.

Veliku biciklističku avanturu dvojice Otočana pratite ekskluzivno na portalu LIKACLUB!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Milan Krznarić / Stipe Piršljin

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close