Objavljen je drugi autorski album Stjepana Podboja

Iva Biondić

U nakladi Cro Sacro etikete Hrvatskog katoličkog radija i Croatia Recordsa objavljen je drugi autorski album Stjepana Podboja, župnika župe sv. Nikole u Vinkovcima.


Autor svih tekstova na albumu je upravo velečasni Podboj dok njegov suradnik Dražen Pavin supotpisuje glazbu i sve aranžmane na albumu. Pjesme izvodi Adalbert Turner – Juci osim pjesme “Pred tobom” koju je otpjevao Stjepan Podboj te “Euharistija” u kojoj autor kazuje tekst. Pjesme na albumu su snimane i miksane u tonskom studiju Šišmiš u Velikoj Gorici, a za produkciju su zaslužni Dražen Pavin i Švigi. Omot albuma izradila je Totalna kreativa.

Na albumu je sudjelovao veliki broj poznatih glazbenika – Krešimir Kaštelan odsvirao je bas gitaru,Dražen Pavin gitaru, saksofon Gordan Perši, trubu Vjekoslav Cepanec, za klavijature su bili zaduženiDamir Bogdan, Goran Kovačić, Ninoslav Šebestijan, Marko Belošević i Dražen Bogdan, a za bubanjNenad Borić, Luka Kovačić, Mario Klarić i Adrian Borić. Prateći vokali na albumu su Franciska Perković, Domagoj Pavin i Jadranka Krištof.

Prvi album župnik Podboj objavio je 2013. godine pod nazivom “Pjesmom vam ljubav vraćam”.


Izvor / Foto: Croatia Records PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u