Scena

Objavljen je drugi autorski album Stjepana Podboja

U nakladi Cro Sacro etikete Hrvatskog katoličkog radija i Croatia Recordsa objavljen je drugi autorski album Stjepana Podboja, župnika župe sv. Nikole u Vinkovcima.


Autor svih tekstova na albumu je upravo velečasni Podboj dok njegov suradnik Dražen Pavin supotpisuje glazbu i sve aranžmane na albumu. Pjesme izvodi Adalbert Turner – Juci osim pjesme “Pred tobom” koju je otpjevao Stjepan Podboj te “Euharistija” u kojoj autor kazuje tekst. Pjesme na albumu su snimane i miksane u tonskom studiju Šišmiš u Velikoj Gorici, a za produkciju su zaslužni Dražen Pavin i Švigi. Omot albuma izradila je Totalna kreativa.

Na albumu je sudjelovao veliki broj poznatih glazbenika – Krešimir Kaštelan odsvirao je bas gitaru,Dražen Pavin gitaru, saksofon Gordan Perši, trubu Vjekoslav Cepanec, za klavijature su bili zaduženiDamir Bogdan, Goran Kovačić, Ninoslav Šebestijan, Marko Belošević i Dražen Bogdan, a za bubanjNenad Borić, Luka Kovačić, Mario Klarić i Adrian Borić. Prateći vokali na albumu su Franciska Perković, Domagoj Pavin i Jadranka Krištof.

Prvi album župnik Podboj objavio je 2013. godine pod nazivom “Pjesmom vam ljubav vraćam”.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Croatia Records PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close