VijestiScena

Obale se tope – novi singl grupe iZLET!

Što se dogodi kad se sretnu globalno zatopljenje i ljubav?


Da znamo, tope se ledenjaci, diže se razina mora, i treba nam više SPF krema da se zaštitimo od mnogobrojnih ozonskih rupa, ali gdje u tu jednadžbu stupa ljubav?

Na ovo pitanje, odgovor će vam dati novi singl grupe iZLET pod imenom „Obale se tope“.

Ovaj autohtoni maksimirski rock bend ističe se vintage zvukom i „prljavom“ produkcijom.  Novom pjesmom najavljuju drugi studijski album „Katarza“, s kojeg je dosad objavljeno četiri singla koji su dostupni na youtube kanalu Dallas recordsa.

Za pjesmu koja je nastala spontano, tijekom druženja petkom navečer, braća Toni i Petar Kumerle podijelili su ideje s drugim parom braće Lukom i Markom Matutinovićem, i nastala je  pjesma s kojom će se svi moći poistovjetiti.

Svi smo se taman vratili s mora i očekivali da krene jesen, ali bilo je sve toplije i toplije, navodi Marko.

I tako je nakon malo žaljenja o neizdrživosti učinaka globalnog zatopljenja, uz par boca vina koja su otvorila dušu, nastala pjesma koja ne govori o infracrvenim zrakama, nego ljubavi i onom osjećaju koji žari i pali više od sunca, s kojim su se skoro svi od nas susreli.

U ovom ludom užurbanom životu, ljudi su zaboravili na druženje i sve shvaćaju preozbiljno te jureći prema zacrtanim ciljevima, smetnu s uma da je samo putovanje uzbudljivije od destinacije…zato je tu iZLET da vas podsjeti da zastanete i uživate punim plućima u svakom trenutku.

Glazbu pjesme potpisuje Marko Matutinović, tekst Luka Matutinović, dok je za aranžman zaslužan Petar Kumerle, a produkcijski je pjesmu dotjerao Toni Kumerle.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Lili Zaneta

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close