VijestiTechTurizam

NP Plitvička jezera nema nikakvih informacija o Karamarkovoj “ZRAČNOJ LUCI PLITVICE”!

Prošlog tjedna pri posjeti gradu Gospiću, predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade RH  izjavio je da se gradi “zračna luka Plitvice”. S obzirom da u javnosti nema nikakvih informacija o tome, upitali smo glasnogovornika NP Plitvička jezera gosp. Ognjena Borčića za detaljnije informacije. Prenosimo odgovor.

 

Sukladno Vašem upitu pojašnjavamo kako NP Plitvička jezera ne raspolaže informacijama, a kako navodite, po pitanju „zračne luke Plitvice“. – izjavio je gosp. Borčić.

Kratka je i jasna informacija iz Nacionalnog parka Plitivčka jezera. S obzirom da vrh države upućuje na izgradnju, a najpoznatiji Nacionalni park nema o tome nikakvih informacija, ostaje za vidjeti kada će biti poznato više informacija.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close