DomLifestyle

Najlakši način da uklonite mrlju od ulja s vaše odjeće

Zamrljali ste traperice uljem i jedino što vam preostaje je oprostiti se od omiljenih hlača? Ne, ne morate to učiniti jer pronašli smo super lagani način kako odstraniti mrlju od ulja s odjeće


Mrlja od ulja na odjeći grozimo se svi jer mislimo da ih ne nemoguće ukloniti. Sada se možete opustiti i više ne strahovati od mrlja od ulja jer našli smo jeftino sredstvo s kojim ćete ih uspješno ukloniti s odjeće. Radi se o običnoj bijeloj školskoj kredi.

Što napraviti? Kredom dobro istrljajte mrlju od ulja i pustite da odstoji sat vremena. Zamrljani odjevni predmet zatim stavite u perilicu rublja te operite i osušite kao i inače. I pasta za zube odličan je pomagač u ukljanjanju mrlja.

Zašto ovaj trik djeluje? Kreda upije masnoću dok se perilica rublja uklone svi ostaci masnoće i krede. Dobro je znati i da pakiranje od 100 bijelih kreda dođe oko 17 kuna tako da je ovo bez sumnje najjeftiniji način za uklanjanje mrlja od ulja.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close