VijestiLifestyleScena

NAJAVA: (n)EKO (lj)ETNO partijanje u Otočcu!

Nakon niza i više nego uspješnih projekata koje su ove godine organizirali, poput „Ličkih noći“ u Zagrebu i Rijeci, „Ličkog prela“ itd., udruga Studentski Zbor Gacke odlučila se povodom kraja akademske godine na „(n)EKO (lj)ETNO partijanje“. O čemu se radi?

11. po redu manifestacija Eko-etno Gacka održat će se 26. srpnja 2014. u Gradskom parku u Otočcu (početak u 16.00h), gdje će, osim izlaganja autohtonih ličkih proizvoda i edukativnih radionica, posebno zanimljivo biti tradicionalno natjecanje u kuhanju lovačkog kotlića. Osim što hrabro najavljuju svoju pobjedu u posljednoj, kulinarskoj kategoriji, studenti SZG-a pozivaju sve na nastavak druženja iste večeri u popularnoj „Diskoteci Puls“ uz tamburaški bend „Ni 5, Ni 6“ koji zasigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Događaj pod spomenutim nazivom „(n)EKO (lj)ETNO partijanje“ uz akcijske cijene pića, nudi i besplatan ulaz u diskoteku do 23h, a poslije uz cijenu od 20 kn. Za dodatne informacije i rezervaciju stolova uvijek su dostupni0 Antonio (091/2042204) i Mia (099/7445088), a medijski pokriva Lika Clubbing (www.likaclubbing.eu). Vrijeme je za opuštanje u vreloj ljetnoj noći, te nemojte pogriješiti i na najluđi event ne doći! Vidimo se!

Tekst napisala: SZG


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close