KarijeraIzdvojeno

NAGRADA “HRVOJE MATELJIĆ” Ivan Tominac proglašen najboljim mladim gospodarskim novinarom

Mladi i uspješni Ličanin Ivan Tominac proglašen je najboljim mladim gospodarskim novinarom u Hrvatskoj i dodijeljena mu je nagrada Hrvoje Mateljić.


U utorak je u Hrvatskom novinarskom domu održana svečana dodjela nagrade Hrvoje Mateljić za najbolje novinarske radove o gospodarstvu koju poslovni tjednik Lider organizira već 12 godina. Dobitnica nagrade za najbolje radove u kategoriji tiskanih i digitalnih medija u 2021. godini je Nina Domazet, urednica portala Energetika-net.com, u kategoriji elektroničkih medija najboljom poslovnom novinarkom proglašena je Sandra Leskovar, urednica emisija Poslovni tjedan i Glas potrošača na Hrvatskom radiju.

Najboljim mladim gospodarskim novinarem proglašen je Ivan Tominac iz Poslovnog dnevnika, naš bivši kolega koji je svoje prve novinarske korake radio na Lika Clubu.

Nagradu najboljim novinarima koji prate poslovni sektori i gospodarstvo Lider je utemeljio u znak sjećanja na prerano preminulog kolegu, novinara Hrvoja Mateljića. Uz očuvanje uspomene na Hrvoja, nagradom se odaje priznanje kolegicama i kolegama koji ustraju na visokokvalitetnom i analitičkom novinarstvu.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Dražen Lapić, Lider

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close