VijestiScena

Mladen Grdović predstavlja baladu “Jubim dan kad sam te srija”

Novi singl i spot Mladena Grdovića “Jubim dan kad san te srija” još je jedna pjesma s njegovog hvaljenog albuma “Nek’ se čuje pisma s Jadrana”.


Album, objavljen prošle godine, sadrži nekoliko hitova poput naslovne pjesme, dueta s Ivanom Kovač “Dva goluba”, “Boliš me ljubavi”, “Dalmatinka mala”, sjajne obrade pjesme “Zemlja dide mog” te pjesme “Ostavljam vas moji najdraži” s kojom je osvojio Grand prix 56. Splitskog festivala. Nakon dva brža singla “Boliš me ljubavi” i “Dalmatinka mala”, Mladen je htio zaokružiti album s jednom laganom romantičnom pjesmu koja interpretacijom podsjeća na njegov veliki hit “Caruso (Za tebe živim ja)” iz 2012. godine.

Spot “Jubim dan kad san te srija” u režiji Marka Lokasa premijerno je prikazan na CMC televiziji uoči Mladenovog odlaska na kanadsku turneju. Zbog njegovih pjesama u kojima pjeva o čvrstoj vezi čovjeka i njegova rodnog kraja vole ga brojni iseljenici koji se pronalaze baš u tim tekstovima, a Mladen je sigurno jedan od najomiljenijih i najtraženijih hrvatskih pjevača na dalekim kontinentima.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close