LifestyleTurizam

Mesna oznaka “Lika Quality”

LAG LIKA organizirao je sastanak s Radnom skupinom za mesne proizvode u sustavu „Lika Quality“. Zadatak Radne skupine je uspostavljanje parametara koji karakteriziraju proizvode iz mesne skupine kako bi se proizvođači temeljem istih mogli natjecati za dobivanje oznake „Lika Quality“.


Sastanku su prisustvovali predstavnici proizvođača Robert Čačić i Mile Tomljenović te predsjednik Udruge uzgajivača ovaca „Lika“ Tomislav Rukavina dr.vet.med, kao i predstavnici LAG-a LIKA.

Ovaj sastanak je značajan korak u razvoju sustava „Lika Quality“, oznake koja će domaće proizvode s višom kvalitetom posebno izdvajati na tržištu. Projekt je svakako značajan radi poticanja lokalnih proizvođača.

Kako je naglasio voditelj LAG-a LIKA gospodin Tomislav Kovačević, u procesu brendiranja Like kao prepoznatljive turističke destinacije iznimno je bitno razvijati brendiranu hranu kroz sustav kvalitete „Lika Quality“.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close