Showbiz

Marijana među djevojkama koje je Miro odlučio povesti na svoje imanje

Nakon što su farmeri upoznali djevojke koje su im pisale pisma, odabrali su sretnice koje žele bolje upoznati!


Miro Vojvodić (49) bavi se poljoprivredom te uzgaja krave i ovce. Želi upoznati ženu koja zna što želi i spremna je na kompromis. Priznaje da ne bi volio ostarjeti sam te se nada da će u ‘Ljubav je na selu’ pronaći nekog s kim će provesti život.

Ovo su dame koje putuju na njegovu farmu!

Tatjana Štulina (46), Nin

Tatjana trenutno radi kao trgovac, a slobodno vrijeme provodi na kavama s prijateljima, voli izlaske i putovanja. Aktivni je član KUD-a ‘Gospa Lurdska’ u kojem pleše i pjeva. Ističe kako zna raditi sve poslove u poljoprivredi i kućanstvu, a sebe bi opisala kao društvenu i komunikativnu osobu.

U emisiju se prijavila jer smatra da je to dobar način za pronalazak srodne duše. Važno joj je da je partner zabavan, duhovit, šarmantan i do pet godina stariji ili mlađi od nje. Kad bi pronašla pravu ljubav, bila bi spremna preseliti se bilo gdje.

Marijana Vukelić (35), Dugo Selo

Magistra ekonomije po struci svoje slobodno vrijeme voli provoditi planinareći i šetajući prirodom. Za sebe kaže da je vrlo hrabra, snažna i emotivna žena koja nema mane. Njezin najveći talent je pjevanje, a također se može pohvaliti i dobrom glumom te plesanjem.

Živi s roditeljima i bratom, koji za nju kažu da je vrlo iskrena i pozitivna osoba. Kao najljepši događaj u životu ističe snimanje svoje prve pjesme i spota. Nije imala duge veze, a kod partnera joj nije važan fizički izgled nego osobnost. Nikad ne bi mogla biti s posesivnom i ljubomornom osobom. Iako preferira život u gradu, zbog ljubavi je spremna preseliti se na selo.

Irena Slopšek (45), Zagreb

 

Irena radi u prehrambenoj industriji, a svaki slobodni trenutak posvećuje svojoj kćeri koja joj je, ističe, i najbolja prijateljica. Bavila se glumom i radila je na nekoliko predstava, čime se posebno ponosi. Sebe opisuje kao zabavnu osobu, koja ponekad zna biti i malo djetinjasta. Od budućeg partnera očekuje iskrenost i duhovitost. U budućnosti se vidi na selu među domaćim životinjama, a željela bi se okušati i u vinogradarstvu.

‘Ljubav je na selu’ pratite od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close