VijestiScena

Maja Posavec pleše indijski ples na krovu nebodera u spotu za singl “Prazan hod”

Novi singl Maje Posavec “Prazan hod” peta je pjesma s njezinog prvog albuma “Kada ne bih imala strah”, a od danas vani je i video za ovaj singl koji već nekoliko tjedana osvaja radijski eter.


Producent je Višeslav Laboš, a s Majom sviraju Damir Mihaljević, Vinja Marino, Ivan Kapec, Andrija Santro i Ivan Kovačić.

Za režija i kameru zadužen je bio Damian Nenadić, za montažu Sandra Bastašić, a za color Darko Kušlan.
U spotu plešu djevojke iz plesnog ansambla Apsaradhe: Ana Jug Apsaradha,Ema Trninić, Mia Ivanjek , Olga Makić, Aleksandra Radonjić, Tamara Pokrajčić, Ruba Abi Said, Maja Križanec, Katarina Lehpamer.

A kako je nastao ovaj atraktivan video objasnila nam je Maja:

Prošle godine kada sam nastupala na Beatles Revival koncertu pjevala sam Within you Without you, pjesmu napravljenu u indijskom klasičnom stilu. Tada sam poželjela u dijelu instrumentala plesati indijski klasični ples. Zvala sam Anu Jug iz škole Apsaradhe da mi pomogne.  Bila je to kratka koreografija, izvela sam ju ne baš točno i vješto, ali sam se zaljubila u indijski ples. Nakon toga počela sam plesati u Aninoj školi Apsaradhe. Indijski ples je zabavan, inspirativan, delikatan I ženstven. Damian Nenadić i ja smo htjeli uloviti u spotu jedan običan dan koji se kroz ples pretvara u slavlje. I zaista taj dan na krovu u Radničkoj ulici bilo je puno smijeha, uživali smo na suncu i u svom šarenilu kostima, sunca, proljeća i Medvednice koja se vidi malo dalje u pozadini.

Maja je nedavno održala malu tajnu promociju albuma za najbliže prijatelje i predstavnike medija, a veliku promociju na kojoj će u punom sjaju predstaviti album “Kada ne bih imala strah” najavljuje za 9. svibnja. U maloj dvorani Vatroslava Lisinskog uz prijatelje i suradnike Maja će izvesti pjesme s novog albuma i uživo pokazati na čemu je radila osam godina.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close