Kolumne

LIČKE PRIČE Osvrt na 2022. godinu

Današnju priču posvetit ćemo kratkom osvrtu na godinu koja je na izmaku. Stotine ličkih priča je već iza nas. Svaka je priča na svoj način bila posebna i svaka je našla svoj put do publike.


Moram Vam napomenuti da je veliki broj priča u pripremi i tek mali dio njih je objavljen.  Nadam se da će ih u godini pred nama, biti i puno više.

Nisu to samo priče, to su ljudski životi i zato se svakoj od njih volim potpuno posvetiti, a ne je napisati onako „ofrlje“ (kako bi mi rekli), eto tako samo da je napisana. Upravo zato veselim se novoj godini s nadom da ću imati i više slobodnog vremena te će biti i više njih.

Zahvaljujem ekipi uredništva portala LIKACLUB, posebno Anti i Teni, koji su mi dali puno povjerenje za pisanje ovih priča, kao i predsjedniku ZK Stajnica – Nikoli, zajedno sa glavnim administratorima njihovog portala – Matom i Štentom.

Najčitanije Ličke priče u 2022. godini:

LJILJANA VRATARIĆ

IVANA BUBLIĆ

DOLORES ŠPEHAR ŠKRTIĆ

NIKOLINA SMOLČIĆ

JASMIN SMOLČIĆ

Moram iskoristiti priliku i spomenuti da je fb stranica Priče iz ličkog kraja, prije dva mjeseca obilježila 8 godina svog postojanja. Stranicu trenutno prati preko 11000 ljudi.

Želim Vam sretnu i uspješnu novu godinu! I moram na kraju napisat jednu bakinu besedu, a koja će se dobro uklopiti u novogodišnju čestitku: „Nemojte da vam život projde onako: kadi si bil – nigdi, ča si napravil-niš“

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Back to top button
Close