Grad ZagrebScena

Kralj violine Roby Lakatos stiže na Zagreb Classic!

Zovu ga “Đavoljim guslačem” i “Letećim prstima na violini”, pozivaju ga u najveće koncertne dvorane i na najprestižnije festivale svijeta, a ovog utorka 4.7. u 21:00 sati u društvo virtuoznih članova svojega ansambla stiže na veliku pozornicu festivala Zagreb Classic i uz orkestar Zagrebačke filharmonije najavljuje koncert za dugo pamćenje.


U Zagrebu, na festivalu Zagreb Classic s nestrpljenjem očekujemo jednoga i jedinstvenog – “Kralja violine” Robyja Lakatosa!

Njegov virtuozitet je nenadmašan, a stil svirke neponovljiv. U svojim nastupima povezao je najbolje iz tradicije romske glazbe, daleko prekoračivši granice glazbenih žanrova ususret klasici i jazzu.

Orkestrom Zagrebačke filharmonije ravnat će maestro Ivo Lipanović, a posebna gošća večeri talentirana je jazz pijanistica i pjevačica Lana Janjanin.

Ulaz na koncert je kao i u slučaju svih programa festivala Zagreb Classic – slobodan.

Stoga požurite, ponesite dekice i vidimo se: u utorak, 4.7. u 21:00 – ne koncertu Robyja Lakatosa i Zagrebačke filharmonije – na Trgu kralja Tomislava!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close