VijestiScena

Klapa sv. Florijan u spotu za novi singl zapela u godinama!

Klapa sv. Florijan objavila je novi singl i spot “Zapele godine” koji je premijerno prikazan u programu CMC televizije.


Nova autorska pjesma člana klape, Nine Treskavice, zanimljiva je pop pjesma izvedena u višeglasju čiji aranžman potpisuje Marin Čoko. Nakon što se okušao kao redatelj njihovog prethodnog singla “Jubav bez mire”, Nino Treskavica odlučio je režirati i ovaj spot uz pomoć snimatelja Nine Barišića. Klapa sv. Florijan objavila je dosad jedan studijski album “Za te rojena” 2015. godine, a u zadnjih nekoliko godina zaredali su im se novi hitovi poput “Tihana”, “Sve si slaja”, “Nestalo je sve”, “Nakon dugog lutanja”, “Di si nekad bila”, “Jubav bez mire”. Očito je da njihovom autoru Nini Treskavici inspiracije ne nedostaje jer piše pjesme ne samo za klapu čiji je član već i za ostale izvođače, a planova ima još ima napretek.

Iako je iza njih tek jedan album, članovi klape vole suradnje tako da ih broje već nekoliko s pok. Čedom Martinićem u velikom hitu “Kako ću joj reć’ da varin”, s Dadom Topićem “Valcer za kraj”, s glumcem Robertom Kurbašom u pjesmi “Di si nekad bila”, te “Biondina” u kojoj su surađivali s Nives Celzijus.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close