VijestiScena

Kedžo & Medea – riječke glazbene snage u izuzetno moćnom duetu “Ne mogu iz dana u noć”

Kažu da ste uspješni toliko koliko ste spremni podržavati mlađe i talentirane, a Damir Kedžo već je pokazao koliko mu je zadovoljstvo podržati i surađivati s mladim i neotkrivenim, a talentiranim glazbenicima.


Damir, koji je i sam omiljeni pjevač među teen populacijom, snimio je duet s mladom riječkom glazbenom nadom, riječkom zvjezdicom i izuzetno talentiranom mladom djevojkom, a njezino ime je Medea Market Sindik. Pjesma naslova “Ne mogu iz dana u noć” višeznačna je balada snažne emocije i ekspresivnog i izražajnog pjevanja dvoje moćnih vokala.

Pjesma je univerzalna i mislim da se svatko u njoj može pronaći. Pjeva o skrivenoj ljubavi, koja nam može biti prema nekome koga više nema. Upravo u tome sam ju osjetio te sam se pronašao u njoj”, rekao je Damir Kedžo.

Tekst pjesme potpisuje Robert Pilepić, glazbu i aranžman Duško Rapotec-Ute. Za pjesmu je snimljen i spot pod redateljskom palicom Mladena Đakovića – Mlaggio (N.O. Production), uz nesebičnu pomoć i potporu zajednice Talijana iz Rijeke. Predivni kadrovi riječke Palače Modello dodatno su pojačali dojam i emociju koju pjesma nosi, a koji svatko od slušatelja doživljava na svoj način. Neki od slušatelja su čuli snažnu ljubavnu poruku prema ženi, neki prema muškarcu, neki su osjetili neizmjernu tugu i povezali se s dragim ljudima koji nisu s nama, nekima je to pjesma o skrivenim emocijama i skrivenoj ljubavi, ali svi su prepoznali i osjetili ljubav. To je ono najvažnije što nam muzika daje, i što vam duet Medeje i Damira donosi, snažnu izvedbu, izuzetnu muzikalnost i emociju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

“U ovoj sam se pjesmi čak i pronašla iako je priča o prekidu veze i bolnom procesu nakon toga. Često se zanemaruju osjećaji nas tinejdžera jer kao: ‘što mi znamo što je ljubav, što su osjećaji i kako je glupo što to možda ponekad predramatično doživljavamo’, iskreno nam priznaje simpatična Medea Market Sindik. Tinejdžeri se susreću s nekim novim emocijama i problemima za koje misle da nikad neće prestati i puno dramatičnije doživljavaju sve odnose: obiteljske i prijateljske i ljubavne.

Da, ponekad imaš osjećaj da ti se ruši svijet i da više ništa neće biti isto, a odraslima je to ponekad i smiješno, valjda zaboravljaju da su i oni nekad bili tinejdžeri i kakav je osjećaj kad po prvi put spoznaš da si zaljubljen. Sretna sam i zahvalna svojim divnim prijateljima i obitelji koji su mi podrška u svemu pa i ovim osjetljivim godinama kada se moram nositi s nekim novim i kompliciranim životnim izazovima i osjećajima”, dodaje Medea.

Pjesma je i prekretnica u karijeri mlade pjevačice jer je iz dječjeg svijeta polako uvodi u glazbeni svijet odraslih. Ova talentirana djevojka dolazi iz Rijeke i glazbom se bavi od malih nogu. Završila je glazbenu školu, pjevala na dječjim festivalima, osvojila brojne nagrade, a šira javnost ju upoznaje nakon zapaženog nastupa u RTL Zvjezdicama. Suradnja s Damirom i duet “Ne mogu iz dana u noć” uvode je na profesionalnu domaću glazbenu scenu, tamo gdje sigurno pripada.

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Stella Mešić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close