Scena

Justin’s Johnson i Saša Antić izbacili novi singl pod imenom “Vođa”

Nakon uvodnih singlova te dinamičnih i zanimljivih spotova, “All In” i “Tvrd”, Justin’s Johnson su prije nastavka priče napravili intermezzo suradnjom sa Sašom Antićem i Ollie B.-jem te izbacuju novi singl pod imenom “Vođa”.


Ideja je stvorena, kako to obično biva, u prostoru, ovaj put Bozon studija. Autor pjesme je Saša Antić iz TBF-a, a Justinsi su stvar podebljali glazbom i aranžmanima u svom stilu. Drugi gost na pjesmi je mladi mostarski glazbenik Ollie B. koji je fenomenalnim vokalnim dionicama začinio “Vođu” u soul stilu i time zaokružio pjesmu na najbolji mogući način.

Novi materijal Justinsa odlikuje raznolikim tekstualnim sadržajima i miksom žanrova, a dosad objavljene pjesme odlična su uvertira u album koji Splićani objavljuju početkom iduće godine za Aquarius Records, kada najavljuju i veliku regionalnu turneju.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: PR | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close